banner249

Uluslararası Yat yarışmasının galipleri belli oldu

marmaris körfezi'nde yapılan ve sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı "miyc campus cup - 2013" yelkenli yat yarışları sona erdi.

Uluslararası Yat yarışmasının galipleri belli oldu
banner240
Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen kupada, IRC-1 (Uluslararası Yarış Klasmanı), IRC-2 ve IRC-3 olmak üzere üç sınıfta yarışlar gerçekleştirildi. Yarışlara 13 üniversiteden 17 takım ile yaklaşık 200 öğrenci katıldı.

Yat Kulübü yetkilileri, iki gün süren yarışların yeterli rüzgar olması nedeniyle oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini belirtti. Daha önce "Kış Trofesi" yarışlarının bir ayağı olarak yapılan Campus Cup;ın bu yıl ilk kez bağımsız düzenlendiğine işaret eden kulüp yetkilileri, katılımın memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Ukrayna;dan Kyiv State Academy ile Bahçeşehir, Boğaziçi, Dokuz Eylül, Ege, Ekonomi, İstanbul Teknik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Koç, Muğla Sıtkı Koçman, Piri Reis, Sabancı ve Yaşar üniversitelerinin takımlarının yer aldığı yarışlarda, hakem heyetinin yaptığı değerlendirmenin ardından, sınıflarına göre dereceye giren yatların sıralaması şu şekilde oluştu:

IRC-1
1- İzmir Yelken Akedemisi (Ege Üniversitesi)
2- Mapfre Lemon (Dokuz Eylül Üniversitesi)
3- Egepen - UKA UKA (İstanbul Teknik Üniversitesi)

IRC-2
1- Denizhan (Yaşar Üniversitesi)
2- İskorpit - UK Sails (İzmir Ekonomi Üniversitesi)
3- Hadar (Sabancı Üniversitesi)

IRC-3
1- Akdenize (Koç Üniversitesi)
2- Pentelli (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi)
3- Mare Sollare (Boğaziçi Üniversitesi)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER