banner249

Uluköy, “İletişimde başarının yolu eğitimden geçiyor”

ak parti kadın kolları il teşkilatı eğitim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. kadın kolları başkanı peral uluköy, ak parti kadrolarının kurduğu iyi iletişimle milletin gönlünde yerini aldığını söyledi.

Uluköy, “İletişimde başarının yolu eğitimden geçiyor”
banner240
Ak Parti Kadın Kolu Başkanlığı eğitim alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. AK Parti il binası toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime Kadın Kolları İl başkanı Peral Uluköy ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra mahalle temsilcilerinden oluşan yaklaşık 50 kişi katıldı.

Eğitim seminerine ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Denizli İl Kadın Kolu Başkanı Peral Uluköy öncelikle yönetim kademelerinde görev alan partililerin eğitime önem verdiklerini söyledi.

Uluköy eğitim programına ilişkin şu ifadelere yer verdi, “Eğitim hayatın temelini oluşturmaktadır. Bireylerin her alanda eğitim alması olmazsa olmaz bir gerekliliktir. Siyasi partilerde, sivil toplum örgütlerinde ve gönüllü kuruluşlarda görev yapan kişilerin toplumun her kesimiyle iletişim kurma zorunluluğu olduğundan gerek takım çalışması gerekse bireysel iletişim konusu kaçınılmazdır. Aslında iletişimde bir gönül işidir.

Eğer iletişimde başarılı olmak istiyorsak, bu eğitim evrelerini tamamlayıp kaliteli bir diyalog sürecini yaşantımızda hayata geçirmemiz gerekmektedir. Bu mana da bakıldığında yaşantımıza kalite katmanın ve bu kaliteyi çevremize yansıtmanın temelinde kişisel gelişim süreçlerinde aldığımız eğitimler büyük önem taşımaktadır. Her ne işle uğraşırsak uğraşalım gelişim ve değişim süreçlerini kolaylaştırmanın yolu eğitimden geçmektedir.

Başlattığımız bu eğitim seminerleri, yaşam kalitemizin artması ve birliktelik ruhunun daha yüksek seviyede tutularak takım çalışmasının verimli kılınması bakımından büyük önem taşımaktadır. Öyle ki, vatandaşlarımızla kurduğumuz diyaloglarımızda, ortaya koyduğumuz davranışlarımızı belirleme süreci bakımından bu ve benzeri eğitimler bizlere her alanda olduğu gibi bu alanda da başarıyı beraberinde getirmektedir. Bu eğitimlerimiz artarak devam edecek ve AK Parti de görev alan kadınlarımızın hem kendilerini geliştirmesi, hem de takım çalışması konusunda başarılı bir süreç takip etmesi bakımından kolaylık olacaktır. Bu eğitimleri bize veren değerli hocamız Enver Nugay beyefendiye çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER