banner249

Türmar Ekspres Market Akkonak’ta açıldı

türmar ekspres market akkonak mahallesi, fatih caddesi üzerinde dualar eşliğinde açıldı.

Türmar Ekspres Market Akkonak’ta açıldı
banner240
Akkonak’taki açılış törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan, Türmar Ekspres Market Yöneticisi Kenan Fahri Bilgiç, “Denizli’de ilk marketimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde açacağımız yeni şubelerle, Denizli’de daha da büyümek istiyoruz. Türmar Ekspres Market işletmesi Denizlilerindir. Denizli halkına daha kaliteli hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Amacımız vatandaşlarımızın en iyi ve en kaliteli hizmete katkı sağlayacak süper market olmaktır. Hedefimiz Denizli’nin her semtinde şubemizin bulunmasıdır. Marketler zincirine dayalı bu sektörde, her zaman en iyi olmayı hedefleyerek ürün sağlığı ve kalitesini göz önünde bulundurarak, doğayı ve doğal dengeyi düşünerek; en ideal, en iyi, en kaliteli, en uygun, en güvenli ve en zengin ürün çeşitliliğini topluma arz etmek için çalışıyoruz. Yeni açılan marketimizin, hayırlı uğurlu olmasını, hayırlı kazançlar sağlamasını diliyorum ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışa katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu ve vatandaşlara açılışa özel indirimler yapıldı. Türmar Ekspres Market ayrıcalıklarından daha fazla yararlanmak ve indirimlerden faydalanmak için broşürler dağıtıldı. Türmar Ekspres Market Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi Numara 141’de hizmet veriyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER