banner249

Türkiye’de AISECEC çalışması yapan tek okul

Denizli Seviye Okulları’nın gerçekleştirilen basın konuşmasında… 

Türkiye’de AISECEC çalışması yapan tek okul
banner240

Özel Denizli Seviye Okulları gerçekleştirmiş olduğu basın konuşmasında AISECEC’e dikkat çekerek bu alanda Türkiye’de Anadolu Lisesi bünyesinde tek oldukları belirtildi ve basın  konuşması şöyle devam etti: “AIESEC ülkeler arası kültür aktarımını sağlayan 18 ve 30 yaş arası üniversite okuyan gençlerin farklı ülkelere giderek gitmiş oldukları ülkelerin kültürünü, ekonomisini, gelir kaynaklarını, sosyal ve kültürel yapısını, dillerini geliştirdikleri yeni iş imkanları buldukları uluslararası bir programdır.

Özel Denizli Seviye Okulları iki (2) yıldır AIESEC öğrencilerini kabul ederek yapmış olduğu programda tüm dünyanın beğenisini kazanmış ve yüzlerce öğrencinin talep ettiği bir kurum haline gelmiştir. Seviye Okulları’nda 6 haftalık bir program çerçevesinde başta Türkiye olmak üzere Osmanlı minyatürü, Ebru Sanatı, Türk Musikisi, Halk Oyunları ve en önemlisi Türk Kültürünün en doğru şekilde yaşayarak öğrenmektedirler. Aynı zamanda Seviye Okulları öğrencilerinin misafiri olarak Aile yapımızı ve yaşam tarzımızı birebir yaşamaktadırlar.

Arkadaşlarımızın Denizli’mizi yöneten kişilerle kurumlarla buluşturarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ne kadar üstün özelliklere sahip olduğunu kendilerine aktarmaktayız.

AIESEC programı kapsamında okulumuza gelen öğrencilerin ilimiz ve ülkemiz adına gönüllü birer kültür elçisi olacaklarına yürekten inanıyoruz. Hedefimiz bu öğrencilerle öğrenci ve velilerimizin iletişimlerinin devam etmesini sağlayarak ilerleyen süreçte ticaret oluşumunu da mümkün kılmaktadır.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER