banner249

Turizm sezonu açıldı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, turizm sektörünün istihdam sorunlarını tartışmak ve İŞKUR’ un işletmeye özel çözümlerini anlatmak üzere Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (KODER)üyeleri ile bir araya geldi.

Turizm sezonu açıldı
banner240

 Turizm sektöründe nitelikli elemanın önemine dikkat çeken Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, “ Turizm Aydın ekonomisi için hayati sektörlerin başında geliyor. Turizm için hayati faktörlerden biri ise kuşkusuz ki belgeli, kalifiye personel bulma sıkıntısıdır. Müşteri memnuniyeti ancak ve ancak nitelikli ve kurum kültürünü benimsemiş personellerle mümkün olmaktadır “ dedi. 


İş ve Meslek Danışmanları vasıtası ile büyük - küçük ayrımı yapmaksızın her işletmenin kapısının çalındığına vurgu yapan Terzi, işletmeleri analiz eden İş ve Meslek Danışmanlarının ihtiyacın belirlenmesinde ve işletmeye özel çözümler üretmekte etkin rol oynadığını belirtti. Tüm işletmeleri İşkur’ un tamamen ücretsiz olan faaliyetlerinden etkin olarak yararlanmaya davet eden Terzi, KODER üyelerinden gelen sorulara da cevap verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER