banner249

TSE, Denizli’de Kaliteyi anlatıyor

türk standartları enstitüsü izmir il koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “ege bölgesi’nde kalite günleri” eğitimleri izmir, manisa ve denizli’de başladı. 7-25 mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimler, denizli’de, ticaret odası’nın ev sahipliğinde düzenleniyor.

TSE, Denizli’de Kaliteyi anlatıyor
banner240
TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, TS EN ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve Proseslerin Yönetimi, Etkileşimi ve İyileştirme Teknikleri Eğitimi konularını kapsayan eğitimin ilk gününde Ertuğrul Altındağ katılımcılara TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgiler verdi.

TSE Denizli Ürün Belgelendirme Müdürü Ahmet Arıkan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, TSE’nin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde Odaların destek verdiğini belirtti. Denizli Ticaret Odası’nın da her konuda işbirliği ve dayanışma içinde olduğunu da dile getiren Arıkan, “Biz bu Ege Bölgesi’nde Kalite Günleri isimli projemizde İzmir, Manisa ve Denizli’yi pilot ile olarak belirledik. Yapılan duyurular esnasında da seminerlere ihtiyaç olduğunu, bu eğitimlerin işletmelerimize faydalı olacağını düşündük. TSE olarak, bizlere salonunu açan ve her türlü desteğini yanımızda hissettiğimiz Denizli Ticaret Odası yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Eğitimle ilgili açıklama yapan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası olarak çeşitli konularda eğitimler ve çalışmalar düzenlediklerini, bu kez de Türkiye’nin köklü kuruluşlarından TSE’nin öncülüğünde eğitim gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Firmalarımızın, rekabet gücünü belirleyen en önemli faktörlerden biri kalitedir. Bu kalitenin yakalanmasında kuşkusuz ki standartların da önemi çok büyüktür. Dolayısıyla bu eğitimlerin, firmalarımızın var olan bilgilerini güncellemelerinin yanısıra ulusal ve uluslar arası piyasalardaki rekabet gücünü daha da arttırmalarını sağlayacağına inanıyoruz. İzmir ve Manisa’nın yanısıra Denizli’yi pilot il seçerek bu eğitimleri gerçekleştiren TSE’ye çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER