banner249

Trafik kazasında ölen kişinin mezarı savcılık kararıyla açıldı

ortaca'da trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 4 gün önce yaşamını yitiren kişinin mezarı savcılık kararıyla açıldı. hastaneden alınan defin ruhsatı ile toprağa verilen cenaze, incelenmek üzere izmir adli tıp kurumu'na gönderildi.

Trafik kazasında ölen kişinin mezarı savcılık kararıyla açıldı
banner240
Ortaca Cumhuriyet Savcılığı;ndan alınan bilgiye göre, 26 Mart 2012 tarihinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı özel hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybeden 42 yaşındaki Birol Bulut;un cenazesi, vefatından bir gün sonra hastaneden alınan defin ruhsatı ile Yeşilyurt köyünde toprağa verildi.

Trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede ölen Birol Bulut;un cenazesinin ailesi tarafından defnedildiğini öğrenen Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı, ;;Olayın adli vaka oluşu, adli olaylarda defin ruhsatının savcılık tarafından verileceği, defin izni alınmadığı ve ölen kişiye otopsi yapılmadığı gerekçeleri;; ile mezarın açılmasına karar verdi.

Ortaca Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Şahin nezaretinde açılan mezardan çıkarılan ceset, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu;na gönderildi. Ellerinde hastanenin ölüm raporu olduğunu ve kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını söyleyen Birol Bulut;un kardeşi Sinan Bulut ve yakınları ise mezarın açılmasına tepki gösterdi. Savcılığın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER