banner249

Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

denizli’de trafik haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. etkinlikler, bayramyeri meydanı’nda saygı duruşu ve istiklal marşı’nın okunmasıyla başladı.

Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
banner240
Programa Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, çok sayıda protokol üyesi, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Etkinlikler kapsamında halk oyunları gösterileri yer aldı. Ardından Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar bir konuşma yaparak trafik haftasının önemine işaret etti.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da, trafik alanında farkındalık yaratmak için çeşitli programlar düzenlendiğini belirterek, ‘Amaç trafik haftasıyla vatandaşların trafik bilgilerinin tazelenmesidir. Burada, tüm vatandaşlarımızın bir gün sürücü, birgün yolcu birgün de yaya olarak trafiğe bakabilmesini sağlamak istiyoruz. Öte yandan da yolların iyileştirilmesi sağlanıyor. Ülkemizde 15000 km bölünmüş yol yapıldı ve kalite artırıldı. Böylece ölümlü trafik kazalarında önemli oranda azalma yaşandı’ dedi.

Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de, ‘Trafik, toplumsal yaşamın bir parçasıdır. Sadece devleti değil, toplumlun tüm kesimini ilgilendiriyor. Hepimizin yaşam hakkıyla, sağlıklı ve güvenli yaşamıyla ilgili bir konudur. Bu nedenle hepimiz trafikte kurallara uymalıyız. Trafikte yaşanacak küçük hatalar, geri dönüşü olmayan ölümcül sonuçlara yol açabilir’ dedi.

Daha sonra, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarında trafikte başarılı olan personeller ödüllendirildi. Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney ve İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ile diğer kamu kurumları müdürleri, personele ödüllerini verdi.
Protokol üyeleri törenin ardından meydanda açılan stantları gezdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER