banner249

Terör asla amacına ulaşamayacak!

Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Ayşe Doğan, Dağlıca’daki terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Terör asla amacına ulaşamayacak!
banner240

 Doğan, “Terör örgütü ve onu kullanan şer odakları şunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir zaman kirli oyun ve hain saldırılarla başarılı olamayacaklardır” dedi. 


Dağlıca’da eli kanlı teröristlerin hain saldırısı sonrasında şehit düşen askerler için bir mesaj yayınlayan Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Ayşe Doğan, her karışı kanla sulanmış vatan topraklarında yaşanan bu hain saldırının yürekleri dağladığını söyledi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve güvenlik güçlerimizin bu hain saldırıya karşı en ağır cevabı mutlaka vereceğini belirten Doğan, “Milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Şehit düşen güvenlik güçlerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır. 

Ülkemizin huzur ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılara, milletimizin birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine inanıyorum. Dağlıca'daki hain saldırıyı bir kez daha lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER