banner249

Tecrübelerini gençlerle paylaştı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çeşitli okullarda öğrenimlerini sürdüren liseli gençlerle bir araya geldi. Hayat tecrübelerini aktaran Başkan Subaşıoğlu, gençlerin sorularını da yanıtladı.

Tecrübelerini gençlerle paylaştı
banner240

Sürekli olarak toplumun her kesimi ile buluşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu kez liseli gençlerle bir araya geldi. Delikliçınar’da bir mekanda gençlerle buluşan Başkan Subaşıoğlu, bilgi ve birikimlerini gençlerle paylaştı. 

Hayata dair gençlere öğütler veren Başkan Subaşıoğlu yarınların, bugünün gençlerine emanet edileceğini anımsattı. Soru-cevap şeklinde geçen sohbetin ardından açıklama yapan Başkan Subaşıoğlu, “ Merkezefendi ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza çeşitli vesilelerle ulaşmaya çalışıyoruz. Onlarla her ortamda bir araya geliyoruz. 

Bugünde lisede öğrenimlerini sürdüren gençlerimizle bir araya geldik. Kendilerine hayat tecrübelerimizi aktardık. Sordukları soruları yanıtlamaya çalıştık. Sorunlarını dinledik. Bu tür birlikteliklerle herkesin, her kesimin sorunlarını tespit ediyoruz. 

Daha güzel daha insanca yaşanabilecek Merkezefendi ilçesinin inşası için gayret ediyoruz. Merkezefendi teknik projeleriyle olduğu kadar sosyal alanda da adından sıklıkla söz ettiren ilçe olacak” dedi.                                        

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER