banner249

Tarihi binada göçük

izmir'in konak ilçesi tarihi kemeraltı semtinde, büyükşehir belediyesi tarafından tadilatı yürütülen üç katlı ahmet ağa konağı'nın ikinci katı çöktü. zeminin çökmesi sonucu, ikinci katta çalışan 5 işçi aşağıya düştü. kazada biri ağır olmak üzere 3 işçi yaralandı.

Tarihi binada göçük
banner240
Olay, 848 Sokak;ta meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Eylül 2011;de tadilata alınan tarihi binada çalışan işçiler ikinci katta bulunduğu sırada kat çöktü. Bir alt kata düşen işçilerden Sebahattin Acar (54), Fevzi Özgür (48) ve Metin Pala yaralandı. Sokakta bulunan vatandaşlar, durumu hemen sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, işçilerden Özgür;ün enkaz altında kaldığını görünce bu kez itfaiye çağrıldı. Sağlık görevlileri ise enkazdan çıkarılan Acar;ı, ilk müdahalenin ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi;ne kaldırdı. Enkaz altında kalan Özgür ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak cankurtaranla Bozyaka Devlet Hastanesi;ne kaldırıldı. Fevzi Özgür;ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Hafif yekilde yaralanan Pala;ya ise olay yerinde müdahale edildi.

Olaydan sonra bölgeye gelen İzmir Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt, yetkililerden bilgi aldı. Kurt, yaptığı açıklamada tadilat sırasında çökme yaşandığını ve üç işçinin yaralandığını, olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER