banner249

Tarihçi yazardan şok iddia!

Afyonakarahisar’da 'Kayıt Dışı Tarih' konulu konferansa katılan Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Türkiye’nin muhatap olduğu bütün oyunlarda İngilizlerin parmağının bulunduğunu belirterek “İngilizler Çanakkale'de bizimle hiçbir yerde savaşmadılar. İngilizler maşa kullanmayı severler” dedi.

Tarihçi yazardan şok iddia!
banner240

Yavuz Bahadıroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın daveti üzerine 'Kayıt Dışı Tarih' konulu bir konferansı verdi. Çanakkale Savaşı'nın bir inancın başarısı olduğunu söyleyen Bahadıroğlu, Türk milletinin kendi içerisinde kavgalar ettiğini, ancak ülke güvenliği söz konusu olduğunda kol kola girip birlikte mücadele verdiğini belirtti. 


Bunun onlarca örneğinden birisinin de Çanakkale Zaferi olduğunu dile getiren Bahadıroğlu, “Çanakkale’de elde edilen zaferin en büyük etkeni inançtır. İçinde bulunduğu şartlara teslim olmayan bir milletin şartları teslim aldığı zaferde tarihe altın harflerle adımızı yazdırdık. Bugün gelinen noktada bizlere düşen en büyük görev, millet olarak kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi unutmadan o büyük zaferi yazan dedelerimize layık olmaktır” dedi. 

“İNGİLİZLER MAŞA KULLANMAYI SEVERLER”
Her taşın altından İngilizlerin çıktığını anlatan Bahadıroğlu, bugün Türkiye’nin muhatap olduğu oyunlarda da İngilizlerin parmağı olduğunu iddia etti. Yavuz Bahadıroğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Bir devleti yok etmek için yıpratma politikası uygulayacaksınız yani maşa kullanacaksınız. Her taşın altında İngiliz fitnesini aramak gerekir. 

Bugün bile Türkiye'nin muhatap olduğu oyunların özünde İngilizlerin parmağı, hesabı vardır. Ortadoğu'da da onların parmağı vardır. İngilizler Çanakkale'de bizimle hiçbir yerde savaşmadılar. İngilizler maşa kullanmayı severler. Çanakkale'de ölenler Avusturyalılar, Yeni Zelandalılar, Hindulardır. İngilizler sömürgelerinden asker toplayıp getirmiştir. 

Bu savaşın üç ayağı vardır, Osmanlı İmparatorluğunu parçalayıp bölüşmek, Filistin'de İsrail devleti kurmak, Arap petrollerini sömürmek ve bunların tamamını gerçekleştirmek için Hilafeti kaldırmak. Sonuç olarak bunların hepsi gerçekleşti." 

"İngilizler giderken yanlarında halifeyi götürdüler” diyerek konuşmasını sürdüren Bahadıroğlu, “Hilafetin kaldırılması demek, halifeliğin kaldırılması demek. Bu da tesbihin ipinin kopması, imamın kaybolması, tanelerin savrulması anlamına gelir. Hala bizler başsızız. Çanakkale'de 250 bin şehit verdik. Bizim ders kitaplarına göre savaşı kazandık görünüyor, bizim gerçek tarihi bilmemiz gerekiyor. 60 yaşındaki şehitlerin mezarları ile karşılaşırsınız. Yaşadıkları toprakların bedelini tarih boyunca en ağır şekilde ödeyen başka bir millet yoktur. Çanakkale'de Kürt, Türk, Laz, Çerkez yok, kardeş vardır" dedi. 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu’na konferanstan dolayı teşekkür ederek, mermerden yapılmış satranç takımı hediye etti. Bahadıroğlu, kendisini dinlemeye gelenlerle yakından ilgilenerek, bol bol fotoğraf çektirip, kitap imzaladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER