banner249

Tahliyeler devam ediyor

denetimli serbestlikten yararlanmaya hak kazanan hükümlülerin muğla ve ilçelerindeki ceza infaz kurumlarından tahliyeleri sürüyor.

Tahliyeler devam ediyor
banner240
Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, denetimli serbestlikten yararlanmaya hak kazanan hükümlülerin Muğla ve ilçelerindeki ceza infaz kurumlarından tahliye işlemlerinin sürdüğünü belirterek, ;;Muğla merkez ve Ula ilçesindeki 3 ceza infaz kurumundan şu ana kadar 124 tahliye gerçekleşti. Hükümlülerin tahliye başvuruları sürüyor. Açık infaz kurumumuzda 130 hükümlünün başvuruda bulunduğu bilgisi verildi. Hafta sonunda da tahliyeler olacak; ;; dedi.

310 KİŞİ TAHLİYE BAŞVURUSUNDA BULUNDU
Muğla;nın Fethiye ilçesindeki kapalı infaz kurumu ile Dalaman;daki Tarım Açık Ceza İnfaz Kurumundan son 24 saat içerisinde 58 hükümlünün tahliye olduğu, adı geçen infaz kurumlarında hükümlü olarak bulunan 180 kişinin tahliye işlemi için infaz kurumu yönetimlerine başvurduğu, Muğla;daki açık ceza infaz kurumundan başvuruda bulunan hükümlülerle birlikte toplam 310 kişinin, denetimli serbestlikten yararlanmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Muğla;nın Çaybükü köyündeki açık infaz kurumundan son 24 saat içinde tahliye olan 116 hükümlü ise tahliye sevinçlerini infaz kurumu önünde bekleyen yakınları ile paylaştı. Hükümlülerin bir bölümü ise yakınlarını telefonla arayarak, tahliye sevincini paylaştı. Hakkarili olduğunu anlatan Alirıza Bayhan, 6 yıldır ceza evinde olduğunu belirterek, ;;İnsanın özgürlüğüne kavuşması, dışarı kendisini özlemle bekleyen yakınlarına kavuşması kelimelerle anlatılmaz;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER