banner249

Su kıtlığına son!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Gökçeler Mahallesi’nde içme suyu sondaj çalışması gerçekleştirdi.

Su kıtlığına son!
banner240

İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Gökçeler’e kesintisiz hizmet verebilecek yeni bir sondaj kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Gökçeler Mahallesi’nde içme suyu sondaj çalışması gerçekleştirdi. 


MASKİ Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, “2014 yılında program dahiline aldığımız bir çok noktada içme suyu sondaj çalışması gerçekleştirdik. 

2015 yılında da çeşitli etaplar halinde sondaj çalışmalarını hayata geçirerek, Manisa’da su kıtlığı yaşanan noktalardaki eksiklikleri gidermek için var gücümüzle çalışacağız. Gökçeler Mahallesi’ne de sağlıklı, güvenilir ve kesintisiz hizmet verebilecek içme suyunu kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.


MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR 
Geçtiğimiz yaz mevsiminde kuraklığın etkisiyle mahallenin susuz kaldığını belirten Gökçeler Mahallesi Muhtarı Ziya Kocabaş da, “Mevcut olan içme suyu deposundan gelen su, 107 hanelik mahallemize yeterli değildi. İhtiyacımız olan dönemlerde içme suyunu kullanamıyorduk.

MASKİ Genel Müdürlüğümüze konuyla ilgili başvuru yaptık. Sağ olsunlar başvurumuza olumlu yanıt verdiler ve kısa süre içerisinde yeni bir içme suyu sondajı kazandırdılar. Halkımız bu hizmetten oldukça memnun. İçme suyu konusundaki eksikliğimizi gidererek mahallemize yeni bir içme suyu sondajı kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve MASKİ ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER