banner249

Stokçu 'çakalların' fiyat oyunu

Araç bayilerinin fiyat oyunu devam ediyor. Son olarak müşterilerin daha önce satın aldıkları arabalara zam yapan bayiler tarfından yeniden zamlanarak yeniden satılıyor.

Stokçu 'çakalların' fiyat oyunu
banner240

Dolarda yaşanan son zamların ardından araç bayileri sattıkları araçlara da zam yapıyor. Ancak, daha önce zamsız fiyatlarla sattıkları araçları vermeye yanaşmayan firmalar pek çok kişiyi mağdur ediyor. En son yaşanan olay ise Antalya'da gerçekleşti.

Bir araç bayinden 305 bin liraya araç alan müşteri 250 bin lirasını arabanın şasi numarasını belirtip banka hesabına göndererek, 55 bin lirasını da elden satın aldı. Parayı banka hesabına yatıran müşteri 55 bin lirayı teslim etmek için bayiye gittiğinde karşılaştığı durum karşısında şaşkına döndü. Aracın fiyatının arttığını belirten araç bayii elden alacak olduğu 55 bin lirayı 150 bin liraya yükseltti.

Bu durum karşısında aracı satın almaya yanaşmayan müşteri, soluğu mahkemede aldı. Yapılan araştırma neticesinde bu durumla karşılaşan 28 müşterinin daha mağdur olduğu ortaya çıktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER