banner249

Sorunlara hakimiz

AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, tüm çabanın daha yaşanabilir bir Merkezefendi ilçesi oluşturabilmek olduğunu söyledi.

Sorunlara hakimiz
banner240

Ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, ilk ziyaretini Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gerçekleştirdi. 


Okulun spor salonu inşaatını gezen Oklu, talep ve sorunları dinledi. Ardından Gün marketler sahibi İsmail Gün’ü ziyaret eden Oklu, yerel seçimi ve market sektörünün talep ve sorunlarını konuştu. Daha sonra Saltak caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Oklu, Değirmenönü mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirerek programını tamamladı. Her zaman olduğu gibi tüm kesimlerle buluşmaların sürdüğünü kaydeden AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, bundan sonraki süreçte de ziyaretlerin devam edeceğini kaydetti. 

Tüm çabanın daha güzel daha yaşanabilir bir Merkezefendi ilçesi inşa etmek olduğunu ifade eden Oklu, tüm kesimlerin sorunlarına hakim olduğunu, çözümlerin de neler olduğunu iyi bildiğini belirtti. Bugün bile sorunlara çözümlerin geldiğini belirten Oklu, aday olup seçilmesi durumunda herşeyin daha güzel olacağını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER