banner249

Sorunlara çözüm olacağız!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, “Bizler 29 Mart akşamına kadar halkımızla bir olup halkımızın sorunlarını dinleyerek, o sorunlara çözüm olacağız” dedi.

Sorunlara çözüm olacağız!
banner240

Seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafı ve vatandaşlarla iç içe olan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Halk Caddesinde bulunan Salı pazarındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Gürlesin, günün son programı için gittiği İncilipınar Mahallesinde de gerçekleştirecekleri projelerden kısaca bahsetti. 


ODALARLA TEKRAR BULUŞACAK 
Salı pazarındaki programının ardından Denizli Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret eden Gürlesin, burada Oda Başkanı Hamdi Gemici ile bir süre sohbet etti. Gürlesin’e, Denizli tarımında gelinen son durum hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Gemici, “Denizli’mizde yoğun bir şekilde deveci armudu üretilmeye başlandı.Bu üretim ile deveci armudunun en çok üretildiği ve satıldığı Bursa’yı bile geride bırakmış durumdayız” dedi. 

Tarımın Denizli ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Hüseyin Gürlesin ise, “Pamukkale ilçemiz, geniş tarım arazilerine sahip, zengin bir bölge. İlçemizde tarıma yönelik kalkınmada oldukça önemli girişimlerimiz olacak. Bu konuda Denizli Ziraat Odamızla da ortak çalışmalar yapacağız. Bu anlamda tüm meslek odaları bizler için oldukça önemli. İnşallah mührü aldığımızda odalarımızla yeniden bir araya gelip başarılı çalışmalar yürüteceğiz” dedi. 

PAMUKKALE ÇOK DEĞİŞECEK 
Denizli Ziraat Odası’ndaki ziyaretinin ardından İncilipınar Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Gürlesin, burada yine coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 

Toplantıda yine önemli konulara değinen Gürlesin, “Halen Başkanlığını yürüttüğüm İl Genel Meclisinde, önemli noktalarda görev yaptım. Para nasıl yönetilir, belediyecilik nasıl yürütülür bunları çok iyi biliyoruz. Bu anlamda bilgi ve tecrübelerimizi Pamukkale ilçemizde halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Bizler 29 Mart akşamına kadar halkımızla bir olup halkımızın sorunlarını dinleyerek,o sorunlara çözüm olacağız. Bizim misyonumuz ve vizyonumuz belli. İl Genel Meclisinde verilen emanetin hakkını verdik. Şimdi de sizlerden 30 Mart günü tam destek, güçlü destek istiyorum. Bizler inandık, sizlerde inanın. AK Parti 30 Mart günü gümbür gümbür gelecek. Bizler bakış açımızı sizlerle paylaştık. Bizlerin yorulmak gibi bir anlayışı yok” dedi. 

Daha sonra vatandaşa Pamukkale sınırları içinde olan mahalleleri anlatan Gürlesin, gerçekleştirecekleri bazı projelerden de bahsetti. Gürlesin, “Otopark sorununuz var. Pamukkale’mize tır ve kamyon otoparkı yapacağız.Bu otoparkta duş, kafeterya ve lokantalar gibi sosyal tesisler de olacak. Bunun yanı sıra, motor sporları için bir projemiz var. Akvaryum ve minia Denizli projelerimiz var.222 dev projeyle sınırlı kalmayacağız. İnşallah bizler mührü aldığımız zaman, geçecek olan 5 yılın sonunda Pamukkale bölgemize geriye dönüp baktığımızda nereden nereye geldiğimizi göreceksiniz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER