banner249

Şölende gollü açılış

Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni’nde heyecan 2. Hafta maçlarıyla devam ediyor. A, B, C ve D Grubu’nda yapılan 9 maçta takımlar toplam 116 gole imza attı. Kale ve Güzelköy sahalarındaki maçlarda büyük heyecan yaşanıyor.

Şölende gollü açılış
banner240

Pamukkale Belediyesi’nin ikincisini düzenlediği “Pamukkale’de Futbol Şöleni Sonbahar 2015 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan devam ediyor. 64 takımın 10 ayrı grupta mücadele ettiği turnuvanın 2. Hafta maçları Kale ve Güzelköy mahallerinde Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan halı sahalarda yapılan maçlarla başladı. A Grubu’nda Akköy Çerkezspor takımı Gölemezlispor’u 5-2 yenerek 6 puanla adını zirveye yazdırdı. 


B Grubu’nda Güzelköy Victory takımını 18-4 yenen Yeniköy City ile Karahayıtspor’u 9-6 yenen Fikirtepe United takımları 2’de 2 yaparak zirveyi paylaştı. C Grubu’nda ise PAÜ Böte takımı 7-2 yenen Kayıhan Gençlikspor ile Reyhanispor’u 10-8 yenen Yıldızlarspor takımı 6’şar puanla ilk iki sırayı aldı. 

D Grubu’nda ise ilk haftayı bay takım olarak geçiren Küçükderespor Parsspor’u 13-1 yenerek averajla liderlik koltuğunun sahibi oldu. Yapılan 9 maçta takımlar 116 gole imza atarken, maç başına düşen gol sayısı 12.8 oldu. 11 Kasım Çarşamba günü de D, E, F ve G gruplarında heyecan devam edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER