banner249

Sokaklar artık ışıl ışıl

Buca Belediyesi’nce Şirinyer bölgesinde yapılan “Sokak Projesi” kapsamında 11 sokaktan 4’ünde çalışmalar sonuçlandı.

Sokaklar artık ışıl ışıl
banner240

Tüm altyapısı bitirildikten sonra yapılan sokaklarda özel gece aydınlatmaları yapıldı. Efeler mahallesi 340 Sokak’ta yapılan açılış törenine eşi Oya Tatı ile birlikte katılan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, düzenlemenin yapıldığı bölgede esnaftan övgüler aldı. 


Açılış törenine CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur ve çok sayıda muhtar ve mahalleli de katıldı. Efeler Mahallesi Muhtarı Alaattin Durak, 32 yıldır oturduğu mahallesinde son 5 yıldan beri yıllardır yapılmayan hizmetleri aldıklarını belirtti, “Buca’nın en güzel parkları mahallemizde yapıldı. Yol, kaldırım, kanalizasyon çalışmaları, temizlik hizmetleri son derece mükemmel. Belediye Başkanımıza mahallem adına teşekkür ederim” dedi.

Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur da Başkan Ercan Tatı’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Başkan Tatı, altyapısı bittikten sonra özel sokak düzenlemelerini yaptıklarını anımsattı. 

Buca Merkezindeki Yanık Kahveciler Bölgesi’ndeki sokaklarda da özel düzenlemeler yapmaya başladıklarını belirten Başkan Ercan Tatı, “ Bu mahallemizin esnası bu sokağı çok çok istemişti ve onlardan aldığımız ödevi yerine getirdik. Toplamda 11 tane sokak projelendirdik 4 tanesini hayata geçirdik. Buca da İzmir’de de yapıldıktan 1 gün sonra kazılan sokaklar ve kaldırımlardan bıktık. O yüzden öncelikle telefon, internet, elektrik ve su tesisatları yapılıyor ondan sonra sokakları kalıcı biçimde düzenliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER