banner249

Şirinköy rüyasına kavuştu!

Denizli'yi sporda da marka kent yapma anlayışıyla hareket eden ve bu güne kadar yaptığı spor tesisi yatırımlarıyla göz dolduran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Şirinköy'de sentetik çim sahadan oluşan sahayı tam donanımlı, modern bir spor tesisine dönüştürdü.

Şirinköy rüyasına kavuştu!
banner240

"Herkes için spor" sloganıyla hareket eden ve birçok sportif branşta kentin farklı bölgelerine dev tesisler kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Şirinköy'de sadece sentetik çim sahadan oluşan spor alanını gerçekleştirdiği çalışmayla tam donanımlı bir spor tesisine dönüştürdü. 


Mevcut sentetik çim sahanın bakımının yanı sıra tel örgülerini yenileyen Büyükşehir Belediyesi, sporseverlerin daha rahat ortamda müsabakaları izlemesi için bir de tribün inşa etti. Tribünlerin yanında bir tane de halı saha kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı idari bina, sosyal tesis, otopark ve çevre düzenlemesiyle bölgedeki spor alanında önemli bir eksikliği de giderdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sağlıklı kentlerin ancak sağlıklı bireylerden oluşabileceğini dile getirerek 7’den 77’ye herkesin rahatlıkla spor yapabilmesi amacıyla kentin her köşesine yeni spor tesisleri kazandırdıklarını söyledi. 

"KURSLARA KATILIMIN YOĞUNLUĞU BİZİ MUTLU EDİYOR"
Şehirlerin kalkınması için sadece klasik belediyecilik anlayışı ile hizmet üretmenin yeterli olmadığını belirten Başkan Zolan, "Şehirlere ruh kazandırmak gerek. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler bu ruhun kazanılmasında büyük önem taşır. Bu amaçla bizler gelecek nesillere 'İyi ki Denizli'de yaşıyorum' dedirtmek zorundayız. Bunun için çalışıyoruz. 

Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın kısaca toplumun tüm kesimlerinin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamak adına bir çok kurs düzenliyoruz. Katılımın yoğunluğu bizi son derece mutlu ediyor. Bu yoğun ilgi karşısında bizler özellikle sportif alanda kentin farklı köşelerinde yeni spor tesisleri yapıyoruz" dedi. 

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
Şirinköy'e tam donanımlı bir spor alanı kazandırdıklarını işaret eden Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: "Kente çok önemli spor alanları kazandırdık. Şirinköy'deki spor tesisi de bunlardan biri. Tüm bunlar kent insanın sağlıklı bir yaşama adım atmasını sağlamak, vatandaşlarımıza çağdaş ve kaliteli yöntemlerle spor yapma alışkanlığını kazandırmak için yaptığımız yatırımlar. Amacımız kentimizi amatör sporun başkenti yapmaktır. Bunu birlikte başaracağız."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER