banner249

Sınav Dershanesi, ilköğretim şubesi açıldı

denizli’de eğitim sektörünün en önemli markalarından biri olan sınav dergisi dershaneleri, yeni eğitim öğretim yılında yeni bir şubeyle başlıyor.

Sınav Dershanesi, ilköğretim şubesi açıldı
banner240
Denizli Sınav Dergisi Dershaneleri Kurucusu Ferhat Tosun, Sınav İlköğretim Şubesi’nin bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti. Denizli’de 10 yıldır hizmet veren bir kurum olarak bu alanda bilgi ve birikim bakımından profesyonel bir kadroya sahip olduklarını belirten Tosun, yeni eğitim-öğretim yılına tüm şubelerinde üst düzey standartlarla şimdiden hazır olduklarını söyledi.

Sınav İlköğretim Şubesi Kurucu Müdürü Murat Türkben ise yeni şubelerine kontenjanlı öğrenci alarak hem Denizli’de bir ilki gerçekleştireceklerini hem de böylelikle eğitim-öğretim kalitesini ve rehberlik hizmetlerini en üst seviyeye taşıyacaklarını belirtti. Türkben, ayrıca Sınav İlköğretim Şubesi’nde güçlü bir alt yapısı olan Rota Profesyonel Öğrenci Koçluğu sistemini uygulayacaklarını açıkladı. Rota Profesyonel Öğrenci Koçluğu sistemiyle her öğrencinin hem akademik hem psikososyal yönden takip edileceğini söyleyen Türkben “Bu alanda çok iyi eğitim almış bir takımla çalışacağız Koçluk takımında yer alan arkadaşlarımız öğrencilerimizle haftalık düzenli bir şekilde seanslar yapacaklar. Bu seanslar kendi öğrencilerimize ücretsiz olacak, dışarıdan bu hizmeti almak isteyen öğrenci ve aileler ise bu hizmet için ücret ödeyecek” dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılına 13 Ağustos Pazartesi günü başlayacaklarını belirten dershane kurucusu Tosun, Denizli’de eğitim alanında faaliyet gösteren tüm kurumlara yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER