banner249

Şevkan, Acıpayam sevdamız için adayım

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, göreve tekrar talip olduğunu belirterek yoğun katılımla aday adaylığı için resmî müracaatı yaptı.

Şevkan, Acıpayam sevdamız için adayım
banner240

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, göreve tekrar talip olduğunu belirterek aday adaylığı için resmî müracaatı yaptı. Yoğun ve coşkulu bir katılımla düzenlenen programa Ak Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Mahir Altuğ, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Acıpayam Sulama Birliği Başkanı Kadir Tıkaç, köy muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. 


Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ; Dr. Hulusi Şevkan’ın aday adaylığı açıklama programında yaptığı konuşmada: “Bugün belediye başkanımız Sayın Hulusi şekvan aday adaylığını açıklamak için bir araya toplanmış bulunuyoruz.

Bizler teşkilat olarak Ak Partinin seçimleri güçlü bir şekilde kazanacağına inanıyoruz. Teşkilat olarak genel merkezimizin belirlemiş olduğu adayın arkasında olacağımıza inanıyorum. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum Allah yardımcısı olsun, yolu açık olsun diyorum.” dedi. Acıpayam Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde de ben de varım diyerek bugün Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Dr. Hulusi Şevkan Abdurrahim Karakoç’un “tut ellerimden” adlı şiirinden mısralarla tüm katılımcıları selamlayarak sözlerine başladı. 

Şevkan: “2009 yılında bu yola çıkarken ak süt içindeki ak kılı görmek için çıktık. Acıpayam’a dair hayallerimiz var demiştik; hasreti olanlar hayal kurar. Evet, bizim hayallerimiz var. Çağdaş ve modern bir Acıpayam oluşturmak için bizim hayallerimiz var. Ve bu hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Acıpayam bir sevdadır. Biz sevdamızı inşa ediyoruz, etmeye devam ediyoruz. 5 yıl önce bu göreve başladık. Benim her zaman söylediğim bir söz var: eğer bir gün gözümü gözlerinizden kaçıracak olursam Acıpayam’daki ekmeğim bitmiştir demiştim. Biz birbirimizin gözlerine bakmaktan çekinmeyeceğiz. 

Çünkü bizim yalanımız değil sevdamız var. Değerli dostlar; sevgili, çok sevgili Başbakanımızın da dediği gibi biz halkımızın oyunu değil gönlünü kazanmak için çalışıyoruz. Yine saygıdeğer Başbakanımızın belirttiği 2023 yılını hedef aldık. Türkiye’nin dünyadaki yeri neresi olacaksa biz de Acıpayam’ı 2023’te o hedefe taşıyacağız, taşımak için buradayız. Acıpayam’ın bugün geldiği nokta yetmez diyoruz; hayaller ve sevdalar bitmez diyoruz. Acıpayam örnek alan değil, örnek alınan bir ilçe haline gelmiştir. Ben son belediye başkanı olarak kuruluşundan bu yana görev alan tüm Belediye Başkanlarına ölenlere rahmet hayatta olanlara da sağlık diliyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Acıpayam’da hiçbir şey tesadüf olmasın dedik. Bilimle matematikle, fenle akıl ile çalıştık. Bunu kavşak, yol ve çamlık çalışmalarımızda sizlere sunmaya çalıştık. Siyaset çiledir. Siyaset rant ve çıkar yeri değildir. Bunu yaşayanlar çok iyi bilirler. Siyaset çoluktan çocuktan her şeyden feragat etmektir. Bizler siyasette nasıl örnek olursak bizim çocuklarımız da bizim gibi olacaktır. Okuyan, sorgulayan, her şeyden haberi olan pırıl pırıl bir Acıpayam için çalışıyoruz. Eğer gardaş kimliğimi sorarsan, Ömür çilesini çekeniyim ben. 

Gidip başka yerde beni arama Kalbinden kibiri dostum sökeniyim ben. Kamil olan belli olur sözünden, Leke olmaz yürüdüğü izinden Aradım ibriği buldum üzümden Hakikat şehrinin dükkânıyım ben” mısralarıyla konuşmasını bitirdi. Aday adaylığı açıklama programının Ak Parti ilçe binasında açıklanmasının ardından tüm halk Acıpayam Belediyesi Salih Tanyeri parkında bir araya geldi. Hemen hemen tüm köy muhtarlarının da katıldığı Tanyeri buluşması hoş ve samimi sohbetlere sahne oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER