banner249

Servergazi birincilerin birincisi

Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, TEOG sınavlarında birinci olan Başak Önder’in 500 tam puanın üzerinde puan alarak Türkiye’de birincilerin birincisi olduğunu açıkladı.

Servergazi birincilerin birincisi
banner240

Servergazi Eğitim Kurumları’nın Denizli basınına yönelik geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine çok sayıda basın mensubu katıldı. İftarda konuşan Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, TEOG sınavlarında birinci olan Başak Önder’in 500 tam puanın üzerinde puan alarak Türkiye’de birincilerin birincisi olduğunu açıkladı. 


Yalçın açıklamasına şöyle devam etti, “Başarılarla dolu bir yılı geride bıraktık. Eğitim kurumlarımızın gerek ulusal çapta gerek uluslar arası çapta yaptığı bütün başarılarda bütün güzelliklerde basın mensubu arkadaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık.

 Bildiğine üzere geçen hafta TEOG sınavları açıklandı. Liselere geçiş sınavı ve orada Denizli’ye tarihi bir başarı getirdi. Öğrencimiz taban puan 500 puan olmasına rağmen taban puanın da üstüne çıkarak olimpiyatlarda matematik olimpiyat milli takım birincisi olarak açıklanmıştı. Orada dört öğrencinin üçü Servergazi öğrencisiydi. Bu öğrencilerden biri de Başak kızımızdı ve milli takımda ülkemizi temsil ettiğinden dolayı gururluyuz. Ek puanda alarak bütün soruları ful yaptıktan sonra 502,500 puanla da Türkiye’de birincilerin birincisi olarak hakikatten de muhteşem başarı getirdi. Bu vesileyle de başta kızımıza, öğretmenlerine ve tüm velilerimize teşekkür ederim.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER