banner249

Serinhisar’a değişim yaradı!

Belediye hizmetlerinde Denizli’nin en geri kalmış ilçelerinden biri olan Serinhisar İlçesi’nde Mehmet Kobaş’ın başkanlığa geçmesinden sonra değişim rüzgarları esmeye başladı.

Serinhisar’a değişim yaradı!
banner240

Denizli’nin Büyükşehir statüsünü kazanması ve Serinhisar’da başkanlığa Mehmet Kobaş’ın gelmesiyle başlayan değişim rüzgarı etkisini göstermeye başladı. Seçildiği günden bu yana kolları sıvayan Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar’a yeni araçlar kazandırdı. 


BELEDİYE ÖNÜNDE KURBAN KESİLDİ
Başkan Kobaş’ın girişimleri sonucu ilçeye 1 iş makinası, 1 itfaiye aracı ve 1 ambulans kazandırıldı. Araçların teslim töreninde kurban kesilerek dualar edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede görev yapmak üzere 1 adet itfaiye aracı ve 1 adet iş makinesi gönderildi. 

Açılışta konuşan Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, “Allah ambulans ve itfaiyeyi kullanmayı nasip etmesin. İkisi de acil durumlarda kullanılacak araçlardır. Ama günümüzde kaza yada yangın olmayacak diye bir şey yok. Biz tedbirimizi alalım. Başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere milletvekillerimize ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a hemşerilerim adına yürekten teşekkür ediyorum. 

Allah hepsinden razı olsun. İlçemize yapılacak hiçbir hizmet son bulmayacak. Belediye olarak, tüm kadrolarımız hiç durmadan gece gündüz çalışmaya devam edecek. Serinhisar’a hizmetkar olmak için yola çıktık. Büyüklerimizin desteğiyle Serinhisar’ı en kısa zamanda en hızlı değişim gösteren ilçesi yapacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER