banner249

Sanki şampiyon olduk!

Ligde aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına giren Denizlispor zor günler yaşıyor. Denizlispor’un eski başkanları sahaya inerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sanki şampiyon olduk!
banner240

PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor’a, eski başkanlardan destek geldi. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından alt sıralara gerileyen ve düşme korkusu yaşamaya başlayan yeşil-siyahlılarda, daha önceki dönemlerde görev yapan 4 başkanın kulübü ziyaret etmesi takıma moral verdi. 


Denizlispor’u ziyarete eski başkanlardan Ali Marım, Mustafa Baysal, Salih Amiroğlu ve Hasan Kıbrıslıoğlu geldi. Mevcut başkan Mehmet Özsoy’un karşıladığı eski başkanlar, Denizlispor’un büyük bir camia olduğunu söylediler. Takımın bundan sonraki maçları kazanarak, alt sıralardan uzaklaşacağına inandıklarını belirten eski başkanlar, her zaman kulübün yanında olduklarını ifade ettiler. Daha sonra futbolcularla bir süre sohbet eden eski başkanlar, son olarak futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi. 

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Denizlispor’un büyük bir camia olduğunu kanıtladığını belirterek, "Bizim bir ve beraber olduğumuzu göstermek adına başkanlarımızın ziyareti çok güzel oldu. Ben eski başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu kulüp zor günleri atlattıktan sonra bu birlik ve beraberlikle yine eski günlerine dönecektir. Yeter ki beraberliğimiz bozulmasın" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER