banner249

Şahan, mahallelerin sorunlarını dinliyor

ak parti denizli merkez başkanı birtan Åžahan, mahallelerin teşkilat yetkilileri ile bir araya gelerek mahallelerden gelen istek talep ve sorunları değerlendirdi.

Şahan, mahallelerin sorunlarını dinliyor
banner240
Ak Parti Denizli Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, teşkilat çalışmalarının yanı sıra mahallelerdeki isteklerin ve sorunların çözümlenebilmesi için toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Şahan başkanlığında yapılan toplantılarda Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mahalle koordinatöreri, mahalle temsilcileri ve sandık görevlileri belirli periyotlar halinde katılıyor.

Sorunların çözümüne ilişkin yepyeni projeler üreterek, Ak Partili Yerel yönetim ile birlikte şehrin sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirten Başkan Şahan, toplantılara ilişkin şu değerlendirmede bulundu; “Ak Parti Merkez İlçe teşkilat olarak bütün mahallelerimizde ki Ak Parti teşkilatımız adına görev yapan tüm mensuplarımız vatandaşlarımızın sorunlarını yakından dinlemekte, çözüm noktasında gerek kendi gayretlerini ortaya koymaktalar, gerekse bizleri bilgilendirmektedirler. Kısacası İlimizde hizmetimizin ulaşmadığı tek bir nokta bile bırakmamak için bir ekip çalışması yürütmekteyiz. Partimizin her kademesinde görev alan hizmet sevdalısı Ak Partililer Mahallelerindeki istek ve önerileri zaman zaman yapılan bu toplantılar ile yetkililere sorunu çözüme kavuşturacak ilgili mercilere ulaştırıp, taleplerin çözüme kavuşmasını sağlıyorlar. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarımıza Denizli Milletvekillerimiz Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Önceki Dönem İl Genel Meclisi Başkanımız Halil Pekdemir ve İl Genel Meclisi Başkanımız Hüseyin Gürlesin katılarak teşkilat mensuplarımızın tespit ettikleri konuları yakından takip ediyor ve yoğun katılımın olduğu, sonuca ulaşılan, başarılı toplantılar gerçekleştiriyoruz.

Şuana kadar 71 mahallemizin parti temsilcileri ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız bundan sonrada devam edecektir. Öncelikli olarak TBMM de çıkan yasalar, ortaya konan hizmetler, aktarılırken büyük şehir konusu başta olmak üzere mahallelerimizin talepleri ve oralarda yapılan çalışmalar tek tek irdeleniyor. Ardından mahallelerde görevli teşkilat mensuplarımız aldıkları bu bilgiler çerçevesinde kendi bölgelerinde yaşayan vatandaşları bilgilendiriyor, yapılanlardan ve yapılacak olanlardan vatandaşlarımızın haberdar olmasını sağlıyor. Çözüm odaklı toplantılar gerçekleştiriyoruz. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Tüm Teşkilat mensuplarımız, Partimiz kuruduğu ilk günden bu yana milletinden aldığı güç ve destekle yüzü milletine dönük, yepyeni aydınlık yarınları inşa etmek için var gücüyle çalışmıştır. Ve bundan sonra çalışmaya aynı heyecanla devam edecektir. Çünkü Ak Parti bu asil Milletin Partisidir. Partimiz diğer siyasi partiler gibi sadece seçimden seçime değil her zaman milletimizle kucaklaşmış ve onların iyi ve kötü günlerinde yoldaş olmuştur. Bizim siyasi anlayışımıza göre sergilediğimiz demokratik yönetim biçimi ile şuana kadar hizmet ulaştırmadığımız mahallemiz kalmamıştır. Bundan sonrada hizmetler artarak devam edecektir” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER