banner249

Sağlık-Sen Denizli Şubesi’nden görkemli açılış

Sağlık-Sen Denizli Şubesi yeni taşındığı hizmet binasının açılışı için Doktorlar Caddesi’nde tören düzenlendi.

Sağlık-Sen Denizli Şubesi’nden görkemli açılış
banner240

Açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, sendika üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşma yapan bakan Zeybekci, Pazartesi gününün, İstanbul'un fethinden ertesi günü o güzel gün nasılsa öyle bir gün olacağını belirterek, “Ulaştırmada, eğitimde, haberleşmede, şehircilikte Türkiye'nin tamamında çok güzel şeyler yaşandıysa artık yarın itibariyle Türkiye çok başka bir dönemin ilk gününü yaşayacak. 

Pazartesi günü İstanbul’un fethinden ertesi günü o güzel gün nasılsa öyle bir gün olacak. Osmanlı kurulduğunun ertesi gün nasıl bir hava varsa o coğrafyada, öyle bir gün olacak. Pazartesi günü 9 Eylül'de İzmir'in kurtarıldığının ertesi günü nasıl mutlu bir gün yaşandıysa öyle olacak.

Çünkü Türkiye artık o vesayetler dönemini kapatacak, evrensel standartlarda demokrasi, hukuk ve siyaset sisteminin ilk gününü başlatacak” dedi.

Konuşmanın ardından bakan Zeybekci, milletvekilleri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ile birlikte sendika şubesinin açılış kurdelesini kesti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER