banner249

Sadıkoğlu Honda’da kış kampanyası başladı

24 kasıma kadar devam edecek olan kış kampanyasına sadıkoğlu honda plaza servis müdürü raziye küçükağa, tüm honda kullanıcılarını kampanya fırsatlarından yararlana bilmeleri için servise davet etti.

Sadıkoğlu Honda’da kış kampanyası başladı
banner240
Servis Müdürü Küçük ağa 12-24 Kasım tarihleri arasındaki kampanyada 2008 ve öncesi tüm modeller için orijinal Honda Motor yağında yüzde 15, periyodik bakım ve işçilikte yüzde 10 ayrıca genel tamir parçalarında yüzde 15 indirim fırsatlarının olduğunu söyledi. Ayrıca tüm modeller için ücretsiz Check up uygulamasının yapılacağını ve lastik alımlarında tüm Honda kullanıcılarını sürpriz hediyelerin ve uygun ödeme şartlarının beklediğini aktardı.

Küçüakağa, otomobil kullanıcılarının araçlarına kışa özel yapılan bakım, antifiriz, cam suyu gibi kontrollerinin ve özellikle lastik kontrollerinin kış aylarında sürüş güvenliği açısından son derece önem taşıdığını vurguladı. Bu kampanya ile tüm Honda kullanıcılarının araçlarını alanında uzman, eğitimli kadrosunun hizmetiyle yetkili servis ayrıcalığını yaşayarak ve orijinal yedek parça güvencesiyle kışa hazırlayacaklarını aktardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER