banner249

Rektör Bağ’dan öğretmenlere müjde

Pamukkale Üniversitesi ile Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi arasında iki ayrı protokol imzalandı. İlk protokolde okul müdürleri ve müdür yardımcılarına ‘Eğitim Yönetimi’ alanında seminerler verilecek. Diğer protokolle ise öğretmenler Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’ni %20 indirimli kullanabilecek. Rektör Bağ, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde Spor Merkezi’nin tüm öğretmenlere ücretsiz olacağı müjdesini verdi.  

Rektör Bağ’dan öğretmenlere müjde
banner240

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Eğitimciler Birliği Sendikası Denizli Şubesi Başkanı Kazım Tefçi ve yönetimi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen ile projeyi yürütecek olan öğretim üyeleri katıldı.
 
Toplantıda ilk söz alan Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi Başkanı Kazım Tefçi, “Bu projeyle okullarımızda yöneticiliğe yeni başlayan arkadaşlarımızın daha verimli hale gelmeleri ve eğitimin kalitesini artırmak hedeflenmektedir. Arkadaşlarımızı hocalarımızla buluşturarak, onların tecrübe ve bilgilerinden yararlanmalarını istiyoruz. Bize destek olduğunuz için size ve projeye destek veren hocalarımıza teşekkür ederiz” dedi.
 
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Tanrıöğen ise, “Bizden böyle bir isteğiniz olması eğitime önem verdiğinizi gösterir, bu da bizi sevindirir. Biz de yıllardan beri eğitim yöneticisi yetiştirememenin sıkıntısını yaşıyorduk. O zaman atanmış olanları eğitime alalım düşüncesi ile Denizli’deki Milli Eğitim camiasında yönetici ve öğretmenleri kabul ettiğimiz tezsiz yüksek lisans programını açtık. Organik bağlarımız yeniden güçlendi. Araştırma projeleri yapıyoruz. Bu programı ise Doç. Dr. Kazım Çelik ve Doç. Dr. Türkay Nuri Tok ile yürüteceğiz. Hizmet etmeye gönüllüyüz” dedi.
 
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, üniversite olarak her zaman eğitim ile ilgili projelerde yer aldıklarını belirterek, yapılan protokollerin okul yönetici ve öğretmenlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğretmenlerin ve birinci derece yakınlarının spor merkezinden faydalanabilmeleri için %20 oranında indirim uyguladıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Bağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle PAÜ Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’ni 24 ve 25 Kasım tarihlerinde öğretmenlerin ücretsiz kullanımına açacakları müjdesini verdi. Bağ, her 24 Kasım’da bu uygulamanın devam edeceğini söyledi. Konuşmaların ardından protokol imzalandı.
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER