banner249

Protokol bayramı çınarda kutladı

Denizli'de bayramın ilk gününde binlerce kişi Çınar Meydanı'nda Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.

Protokol bayramı çınarda kutladı
banner240

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bayramın küskünlüklerin bittiği, güzelliklerin ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bir gün olduğunu hatırlatarak hemşerilerinin bayramını kutladı.


Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Çınar Meydanı'nda düzenlediği organizasyonda binlerce kişi bir araya geldi. Bayramlaşma programı yaklaşık 2 saat sürdü. Denizli Büyükşehir Belediyesi protokol ile halkın bayramlaşması etkinliği için meydana gölgelikler kurdu. Bayramlaşma programına katılan tüm misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yanı sıra Vali Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, ile çok sayıda protokol üyeleri, binlerce vatandaş katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını hatırlatarak, müslüman dünyasının saldırı altında olduğunu söyledi, "Bayramı buruk kutluyoruz" dedi. Bakan Zeybekci, "Ramazan Bayramı güzelliklerle anılmalıdır. Biz bu bayram Filistin'e yönelik katliamlar nedeniyle buruk bir bayram geçiriyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise bayramın küskünlüklerin bittiği, güzelliklerin ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bir gün olduğunu hatırlatarak "Ramazan Bayramı, kardeşliğin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerimizdendir. Bu bayram, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, paylaşma ve dayanışma duygusunu güçlendirdiği anları yaşamalıyız. 

Ramazan Bayramı'nı çok iyi değerlendirerek dargınlıklara ve küslüklere son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız. 

Başta İsrail'in Gazze' ye yönelik saldırıları olmak üzere dünyanın bir çok yerinde Müslümanlara yönelik süren zulüm Türk halkını ve beni derinden üzdü. Ülkemizin ve memleketimizin içinde bulunduğu huzur ortamının tüm İslam alemine nasip olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim. 

Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış ortamını sağlamasını temenni ederek, tüm Denizli halkının ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER