banner249

Promosyonlu satış

Muğla’nın Ula İlçesi’ne bağlı Gökova Beldesi’nde yılbaşı için Hindi yetiştiren Tufan Özay, umduğu satışı yapamayınca, ilginç bir kampanya başlattı.

Promosyonlu satış
banner240

Özay, bir hindi alana yanında 2 kilo portakalı bedava veriyor. Ula’ya bağlı Kızılyaka Köyü’nde yaşayan Tufan Özay(30), yılbaşı için beslediği 150 hindiyi tanesi 80 ile 100 lira arasında satışa sundu. Ancak satışlar beklediği gibi gitmeyince elinde kalan hindileri satmak için promosyonlu kampanya başlattı. 


Genç adam , köy pazarında satışa sunduğu hindilerinden alanlara 2 kilo portakalı bedava vereceğini ilan etti. Özay, pazarda rağbet görmeyen hindilerin 100 tanesini kampanya sayesinde satmayı başardı. 

Karlarının yem ve promosyona gittiğini belirten Tufan Özay,, "Yılbaşına sayılı günlerin kalmasına rağmen satış yok denecek kadar az. Biz de satışları artırabilmek ve en azından maliyetimizi kurtarmak için çareyi promosyon yapmakta bulduk. Yılbaşı hindisi alana, yanında iki kilo portakal vermeye başladık. yıl promosyonlu hindi satışı ile birlikte 100 adet hindi sattık ancak yine de umduğumuzu bulamıyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER