banner249

Projeler hazır

MHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Nihat Yeniyol, yaşanabilir ve sorunlarından arınmış bir ilçe için projelerinin hazır olduğunu belirtti.

Projeler hazır
banner240

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi Belediye Başkan adayı Nihat Yeniyol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor MHP adayı Yeniyol, dün Cumhuriyetimizin Kurucu Mutafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 83. yıl dönümü nedeniyle Valilik önünde düzenlenen törene katıldı. 


Yeniyol, , “Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak sonraki nesillere özgür ve bağımsız bir ülke bırakıp, Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Denizli’ye gelişinin 83. Yıldönümünde bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz” dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR 
Valilikteki törenin ardından Çaybaşı ve Değirmenönü mahallesini ziyaret eden Yeniyol, vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP adayı Yeniyol, yaptığı konuşmada, “Merkezefendi ilçesinde işin özü tecrübedir. Bu tecrübe de bizde var. Ben Merkezefendi ilçesine hizmet için yola çıktım. Bana ve ekibime güvenin. Yaşanabilir, modern, sorunlarından arınmış ve örnek olacak bir ilçe için var gücümüzle çalışacağız. Projelerimiz hazır. Bunların ne olduğunu önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağım” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER