banner249

PEGEM Akademi Denizli’de startını verdi!

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından olan PEGEM Akademi 24. Şubesi’ni Denizli’ye açtı.

PEGEM Akademi Denizli’de startını verdi!
banner240

Sınavlara hazırlık ve süreli yayınlarıyla adından başarı ile söz ettiren Pegem Akademi 24. Şubesini Denizli’ye açtı. Süleyman Yalçın, Eren Sarıkaya, Onur Ülkeroğlu ve Osman Çelik ortaklığında açılan Pegem Akademi Denizli Şubesi Pegem Akademi kalitesini Denizlililer ile buluşturacak. 


Pegem Akademi açılışına Pamukkale Üniversitesi öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özevcimen, Belediye Meclis üyesi İbrahim Çelebioğlu, Pegem Akademi Ankara temsilcisi Servet Sarıkaya katıldı. 

Açılışta konuşan Pegem Akademi Denizli Şube Temsilcilerinden Süleyman Yalçın “1987 yılında yayıncılık faaliyetine başlayan Pegem Akademi, özellikle eğitim bilimleri alanında günümüze kadar 450'nin üzerinde akademik, sınavlara hazırlık ve süreli yayınlarıyla Türkiye'de ilk akla gelen kurumdur. 

1999 yılından bu yana sınavlara hazırlık alanında 100'den fazla yayını ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunan Pegem Akademi; Türkiye genelinde önde gelen başvuru kaynakları arasındadır. 24-28 kişilik sınıflarda, alanında uzman geniş eğitmen kadrosuyla Denizli halkına hizmet edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER