banner249

Pegem Akademi’den Üniversiteli Gençlere Büyük Destek

Mimar Sinan Üniversitesi öğretim üyesi olan ayrıca insan kaynakları danışmanı olan Erim Hısım, Denizli Pegem Akademi sponsorluğunda Pamukkale Üniversitesi Genç Bakış Topluluğu tarafından düzenlenen seminerde öğrencilerle bir araya geldi.

Pegem Akademi’den Üniversiteli Gençlere Büyük Destek
banner240

Pamukkale Üniversitesi’nde 24 Aralık Perşembe günü gerçekleşen seminere, öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Etkinliğin düzenlendiği salona sığmayan öğrencilerin bir kısmı semineri ayakta izlediler. “Sit Davn Şov” adı altında yapılan seminerde Erim Hısım; sınırlarımızın dışına çıkmak, kendimiz olmak, farkındalık yaratmak gibi konuları mizahi bir şekilde dile getirdi. 

Öğrencilerle doğrudan iletişim halinde bulunan Erim Hısım, yaklaşık 2 saat süren etkinlik boyunca salonu kahkahaya boğdu. Denizli'de KPSS A Grubu, Öğretmenlik, Lisans, Lise-Önlisans Memurluk, ALES ve DGS'ye hazırlıkta öncü kuruluş olan Pegem Akademi kurucularından Süleyman Yalçın, Eren Sarıkaya, ve Onur Ülkeroğlu’nun da hazır bulunduğu seminere öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Etkinlik sonunda Erim Hısım’a ve Pegem Akademi Kurucu Müdürü Süleyman Yalçın’a plaket takdimi yapıldı. 

Ayrıca Genç Bakış Topluluğu’nun düzenlediği selfie yarışmasının kazananlarına Pegem Akademi tarafından kitap seti hediye edildi. Program sonunda öğrencilere Pegem Akademi tarafından başta ücretsiz eğitim olmak üzere sürpriz hediyeler de verildi.

İlk etkinliklerinde büyük beğeni toplayan Genç Bakış Topluluğu, bundan sonraki etkinliklerinde de büyük ses getireceğe benziyor. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER