banner249

Pedalı bırakan düşer!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Bakan Zeybekci, “Belediyecilik bisiklete binmeye benzer. Pedalı bıraktığınızda düşersiniz” dedi.

Pedalı bırakan düşer!
banner240

Bakan Zeybekci’yi, belediye girişinde Başkan Gürlesin, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, AK Parti İ Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ile çok sayıda belediye çalışanı karşıladı. Bakan Zeybekci, herkesle tek tek tokalaşrak yoğun ilginin de etkisiyle belediye binasına 10 dakikada zor girebildi. 


İlgiden bir hayli memnun olan Bakan Zeybekci, tüm odaları dolaşarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Bakan Zeybekci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denizli’de 2004’de belediyecilikte ciddi bir değişim dönüşüm yaşanmaya başladığını ifade eden Başkan Gürlesin, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Sizlerle başlayan değişim ve dönüşüm, desteğinizle devam ediyor.

 Sizler o zorlu dönemde değişim ve dönüşümün temelini attınız. Bizlerde başta büyükşehir belediye başkanımız Osman Zolan olmak üzere şehir merkezindeki bu güzelliklere yenilerini ekleyeceğiz. Milletin hizmetkarı olmak için sizlerin emanetine de sahip çıkarak birlikte güzel projelere imza atacağız. Bize güvenerek göreve getiren ve bu emaneti bizlere veren halkımıza teşekkür ediyorum. Bu emanetin karşılığını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammed Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı olarak ben, en iyi şekilde vererek Denizlimizi çok daha güzel yerlere getirmeyi düşünüyoruz.

 Bu düşüncelerimizin temelinde ise sizler varsınız. Bunun için sizlere de çok çok teşekkür ediyorum. Bu güzelliklere, bakanımız, milletekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve çalışnalarımızla yenilerini eklemeyi düşünüyoruz. Allah’ın izniyle de bunu başaracağız. Ben tekrar belediyemize hoşgeldiniz diyorum.’ 

BELEDİYECİLİK BİSİKLETE BİNMEK GİBİDİREkonomi 
Bakanı Nihat Zeybekci de, ziyarette yaptığı konuşmada belediyeciliğin vatandaşlara hizmet etmekteki önemine işaret etti. Bakan Zeybekci, şöyle dedi, Bizler hizmet seferberliğinin erleri olarak milletmize hizmet etmek için yola çıktık. Her birimiz bu hizmet kervanının bir yerlerinde oldu. 

Allah’a şükürler olsun nasıl Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 1994’de o pisliğin içinden İstanbul’u alıp dünya başkenti olması noktasında çalışmışsa, bizler de ondan aldığımız belediyecilik anlayışıyla 2004’de Denizlimizde birlikte bir hareket başlattık. O harekette Denizli hak ettiğini alacak, Denizli vizyon kent olacak ardından da dünya kenti olacak dedik. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada söylediklerimizi gerçekleştirdik. Bugün belki dünyaya örnek olacak hale geldi. Görevimiz gereği dünyanın her yerinde oluyoruz.

Hamd olsun hiç bir yerden özenecek bir eksiğimiz yok aksine fazlamız var. Belediyecilik öyle birşeydir ki bisiklete binmek gibidir. Pedalı bıraktığınız anda düşersiniz. Daha hızlı çok daha hızlı pedalı çevirip hızımızı artırarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler milletvekillerimizle birlikte bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Artık halkımız şunu biliyor. Hizmeti yapsa yapsa AK Partili belediyeler yapar diyorlar bizim de sloganımız oldu. Bizler birlikte halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben belediye başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah mahçup ve pişman etmesin.’

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ
Bakan Zeybekci, 10 Ağustos 2014’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinerek, ‘Bu topraklar, bu coğrafya tarihi bir seçimde bulunacak. Yaklaşık bir hafta sonra, Allah’ın izniyle de bu seçimlerde milletimiz tarihi bir tercihte bulunacak. Seçimle birlikte yeni bir dönem başlayacak. Yeni kapılar yeni ufuklar açılacak. Açılan yeni kapılar ve yeni ufuklar belediyecilikte de yeni kapı ve ufuk demektir. Yürütmenin başındaki Cumhurbaşkanımızla daha çok yerelleşeceğiz’ dedi. Başkan Gürlesin ziyaret sonunda Bakan Zeybekci’ye hediye verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER