banner249

Öztürk Taştan resmen aday

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkan Adayı Öztürk Taştan, parti teşkilatında düzenlediği adaylık açıklamasında parti teşkilatının her ülkücünün emrinde olacağına dikkat çekti.

Öztürk Taştan resmen aday
banner240

MHP Denizli İl Başkan Adayı Öztürk Taştan’ın parti binasında düzenlediği adaylık açıklamasına eski Milletvekilleri Ali Keskin ve Mehmet Salih Erbeği, Eski Başkan Mehmet Fevzi Yeniçeri, İl Başkan Adayı Feridun Ünal ve çok sayıda partili katıldı.


İl Başkan Adayı Taştan adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Asla ayrıştırıcı olmayacağız. Her ülküdaşımızı kardeş bilerek her vatandaşımıza sevgiyle sarılacağız. Herkes şunu bilsin ki gündemi takip eden değil gündem belirleyen bir parti olacağız. Denizli Teşkilatı, Türkiye genelinde ses getirecek bir parti olacak. Partimiz 24 saat dinamik olacak. 

Nerede bir ülkücünün derdi sıkıntısı varsa partimiz onun yanında ve emrinde olacak. Hiçbir ülkücümüz kendini yalnız hissetmeyecek. Biz potansiyelimizi biliyoruz. Önümüzde Haziran seçimleri var. Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimler için uyanık olmak zorundayız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER