banner249

Özgümüş teşekküre çıktı

yerel seçimlere yönelik iddialı konuştu...

Özgümüş teşekküre çıktı
banner240

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, bundan sonraki süreçte yerel seçimlere hazırlanacaklarını belirterek, öncelikle Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Büyükşehir Belediyesini alarak AK Partiye ağır bir yenilgi tattıracaklarını söyledi.

Özgümüş, beraberindeki Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte bazı köy ve mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde, oy desteğiyle CHPye katkı sunan vatandaşlara teşekkür etti. Özgümüş, Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde en rahat olacağımız ilçe hiç kuşkusuz Seyhan olacak. Bundan sonraki süreçte tüm gücümüzle yerel seçimlere hazırlanacağız ve öncelikle Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Büyükşehir Belediyesini alarak AKPye ağır bir yenilgi tattıracağımızdan asla şüphem yok dedi.
Adana’da aldıkları oyların CHP’nin yerellerde iktidara gelişinin habercisi olduğunu ifade eden Özgümüş, Bu nedenle bizlere verdiğiniz desteğe, oylara teşekkür ediyorum. Sizleri ziyaretlerimiz, sizlerle buluşmalarımız bundan sonrada devam edecektir. Ankara’da meclis oturumu olmadığı zamanlarda ben hep sizin yanınızda olacağım diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER