banner249

Otomobil fiyatına kurbanlık

Kurban Bayramı nedeniyle İzmir'de otomobil fiyatına satılan 1 ton ağırlığındaki montofon cinsi boğa, 7 bin TL'ye alıcı buldu. Sıkı bir pazarlığın ardından satışı yapılan üç yaşındaki 'Tosun Paşa' isimli boğa, hem fiyatıyla hem de görünümüyle şaşırttı.

Otomobil fiyatına kurbanlık
banner240

Çiftçi Mehmet Güntaş tarafından Ağrı'dan İzmir'in Torbalı ilçesine getirilen küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar arasında bulunan boğa, otomobil fiyatına alıcı buldu. Yaklaşık bir ton ağırlığında bulunan boğanın pazarda satışı yapılan en pahalı hayvan olduğu öğrenildi.


Hayvan sahibi çiftçi Mehmet Güntaş, montofon cinsi boğanın büyük ilgi gördüğünü, satılmasına rağmen birçok kişi tarafından istenmeye devam edildiğini belirterek; “Boğamız 3 yaşında olmasına rağmen yaklaşık bir ton. Damızlık olarak ayırdığım babası 1 tonun üzerinde bir ağırlığa sahip” dedi. 

15 yıldır çiftçilik yaptığını ifade eden Güntaş, pazardaki hareketlilikten dolayı da memnun olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: "Talepten dolayı oldukça memnunum. Uzun yıllardan beri Torbalı’ya gelip gitmem müşterilerimizde güven oluşturdu. Torbalı’dan 15 yıldır sabit müşterilerim var. Sağlamış olduğum bu güven sayesinde kısa süre içerisinde hayvanlarımın çoğunu satmayı başardım.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER