banner249

Örki “Türkiye’de tek bir çatı adayı var o da Recep Tayyip Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan”AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Başbakan Erdoğan’ ın gelişi öncesi öncesinde yaptığı açıklamada, “Türkiye’de tek bir çatı adayı vardır. O da Recep Tayyip Erdoğan’ dır. Düğünümüze bekliyoruz” dedi

Örki “Türkiye’de tek bir çatı adayı var o da  Recep Tayyip Erdoğan
banner240

 Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Denizli ziyareti öncesinde kısa bir açıklama yapan ve Denizli’nin büyük kavuşmaya hazır olduğunu bildiren AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “Kavuşmaya saatler kaldı. Düğünümüze herkesi davet ediyoruz” dedi. Örki açıklamasında, “10 Ağustos tarihi Türkiye için bir milattır. Milletimiz, Cumhuriyet kurulduğu tarihten bu yana ilk kez Cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Bu millete kim hizmet etmiş, bu milletin dilinden kim anlıyor. Kim 7 gün 24 saat sizlerle birlikte hareket ediyor? Kimi ailenizden hissediyorsunuz? Hangi adaya çocuğunuzu teslim edersiniz? Türkiye’nin geleceğini kime emanet edeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde çatı olarak Türkiye’de tek isim vardır. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sizlerin desteği, gücü ve duaları ile daha güzel bir Türkiye’ye hep birlikte ulaşalım.” dedi.


DÜĞÜNE DAVETLİSİNİZ
“Başbakanımız milli mücadele ruhunu yeniden canlandırarak tekrar yollara düştü” diyerek açıklamasını sürdüren Örki, “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 8 Temmuz Salı günü Denizli’ye gelecek. 29 Ekim Bulvarı’nda saat 17. 30’da gerçekleşecek mitingle halka seslenecek ve akşam da iftarını Denizli’de Adalet Parkı’nda açacak. Denizli teşkilatı olarak kavuşmaya hazırız. Büyük gün için geri sayıma başladık. Denizli’ye farklı gözle bakan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın bu gelişi bizler için de çok büyük önem arz ediyor. Bu kez Cumhurbaşkanı adayı sıfatı ile Denizli’ye gelecek. Halkımızın hizmetkarı olan Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı Cumhurbaşkanı adayı olarak bağrımıza basmaya ve Denizli olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER