banner249

Örki, “Türkiye başka ülkelere benzemez”

ak parti denizli il başkanı avni Örki, ''hiç kimse türkiye'yi etrafındaki diğer ülkelerle karıştırmasın'' dedi.

Örki, “Türkiye başka ülkelere benzemez”
banner240
Örki, Hakkari;nin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, evlatlarını kaybeden ailelerin acılarını yüreklerinde hissettiklerini belirterek, şehitlere Allah;tan rahmet gazilere de acil şifalar diledi.

Örki, açıklamasında şu görüşlere yer verdi, ;;Teröristleri aramıza sanki sivil vatandaşlarmışçasına sokup onlara eylem yaptırmayı planlamaktadırlar. Ülkemizin bir kısmında kurtarılmış bölge oluşturmayı hayal etmektedirler. Bu emelleri deşifre olmuştur ve güvenlik güçlerimiz derhal bu eylemlerin karşılığını vermiş hala da bölgede teröristlere karşı mücadele etkin bir biçimde devam etmektedir. 100;den fazla terörist öldürülmüştür. Vatan savunması için daha ne yapılması gerekirse de yapılacaktır.

Hiç kimse Türkiye;yi etrafındaki diğer ülkelerle karıştırmasın. Bu ülkenin evlatları bu toprakları kanları ile sulayarak vatan yaptılar. Şimdi de aynen ecdadın yaptığı gibi bu toprakları korumak için kanlarını canlarını vermeye hazırdırlar. Zannetmeyin ki bu ülke ufak rüzgarlarla hemen dağılıp tarumar olacak. Bu vatan bize maziden emanettir. Atiye de misak-ı milli sınırları içinde tek parça ve olduğundan daha güçlü bir şekilde bırakılacaktır.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER