banner249

Örki, “Hizmet, birilerini rahatsız ediyor”

ak parti denizli il başkanı avni Örki, muhalefetin büyükşehir ile ilgili eleştirileri için, “büyükşehir rüyası onlarca yılın rüyasıdır. belli ki hizmet istemeyen zihniyet rahatsız olmuştur” dedi.

Örki, “Hizmet, birilerini rahatsız ediyor”
banner240
Denizli’nin büyükşehir olmasının yıllara dayanan bir özlem olduğunu ifade eden Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “Bu rüyanın Ak Parti iktidarında gerçekleşecek olması belli ki hizmet istemeyen zihniyeti rahatsız etmiş. Daha doğrusu hizmet Ak Parti eliyle gelecekse ve halk bundan memnun olacaksa sakın ha bu hizmet gelmesin diyen zihniyeti rahatsız etmiştir. Bu zihniyet beldelerimizin sıkıntılarından bihaber yaşıyor. 68 beldemizin birçoğu kendi personelinin maaşlarını ödeme konusunda dahi sıkıntı yaşamaktadır. Nüfusu köylerimizle aynı seviyede belde belediyelerimiz vardır. Bu beldede yaşayan insanlarımızın da hizmet konusunda çok ciddi talepleri vardır. Ancak Denizli’nin bu haliyle bu beldelere, arzu ettikleri kalitede hizmet götürmenin imkanı yoktur. Bu konu yıllarca tecrübe edilmiştir, herkesin malumudur” dedi.

İMKANLAR ARTACAK
Beldelerin mahalle haline dönüşmesiyle hizmetler konusunda vatandaşların daha fazla imkana kavuşacağını ifade eden Örki, “Denizli’deki bütün iş makineleri o mahalle ya da köye hizmet götürebilecektir. Sadece 2 iş makinesinin olduğu belediyelerimizin varlığı düşünüldüğünde bunun ne kadar önemli bir hizmet olduğu anlaşılacaktır. Daha güçlü belediye daha güçlü hizmet demektir. Halkımız kaliteli hizmet beklemektedir. Kaliteli hizmeti de güçlü belediye yönetimleri ile alabileceğini bilmektedir. Bugün Ak Parti iktidarında güçlendirilen Özel İdareler vasıtasıyla köyde yaşayan vatandaşlarımıza çok güzel hizmetler verilmektedir. Köylerimizdeki değişim ve gelişim milletimiz tarafından görülmektedir. Üstelik bu hizmetler tek bir merkezden götürülmektedir. Yıllardır tek bir merkezden yüzlerce köye kaliteli hizmet götüren sistem başarıyla işlemektedir. Dolayısıyla İl Genel Meclisi hizmetleri büyükşehirin pratikte uygulamasının güzel bir örneğidir. Büyükşehir olunduğunda yangınlar daha hızlı söndürülecek, hastalara daha çabuk ulaşılacak, okullar daha bakımlı hale gelecek, kısacası hayat çok daha güzel hale gelecektir. Ak Parti yola çıktığı ilk günden bu tarafa yeter söz de karar da milletindir anlayışıyla hizmet etmektedir. Dolayısıyla alınan kararlar milletimizle birlikte alınan ve milletimize sorularak alınan kararlardır. Ak Parti milletin hilafına bir karara imza atmaz. Ancak bunun yanında halktan kopuk yaşayanların, şahsi menfaatleri uğruna hizmeti engelleme çabalarına da müsaade etmez” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER