banner249

Öldürdüğü kadının babasının emekli maaşını çekince yakalandı

afyonkarahisar'da, katil zanlısı, öldürdüğü kadının babasının emekli maaşını çekince yakalandı.

Öldürdüğü kadının babasının emekli maaşını çekince yakalandı
banner240
Edinilen bilgiye göre, 7 ay önce kaybolan H.B. (30) ile ilgili soruşturma yürüten Afyonkarahisar Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleriyle çalışma başlattı.

3 yıl önce boşanan H.B;nin 7,5 aylık hamile olduğu ve babasına ait emekli maaşını aldığı tespit edildi. H.B;nin kayıp olduğu tarihten itibaren babasının emekli maaşının çekilip çekilmediğini araştıran ekipler, geçen mart ayına kadar maaşın düzenli olarak ATM;lerden çekildiğini, tüm ATM;lerden maaşı çeken kişinin evli ve 2 çocuk babası K.T. olduğunu belirledi.

K.T;nin evinde ve kullandığı araçta H.B;ye ait ATM kartı, kredi kartı, harcama dökümleri ve sim kartı bulunması üzerine zanlı gözaltına alındı. Sorgusunda suçunu itiraf eden K.T, olaydan önce yaklaşık 1 yıl H.B. ile beraber yaşadıklarını, H.B;yi uyurken bıçaklayarak öldürdüğünü, cesedi yorgana sararak Akcin köyü yakınlarındaki dereye attığını itiraf etti.
Polis ekiplerince derede kepçeyle yapılan kazılarda, H.B;ye ait olduğu belirlenen kemikler bulundu. K.T, kasten ;;adam öldürme ve gasp;; suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER