banner249

O seminer Muğla’da yapıldı!

Dağıtım bölgesinde müşteri memnuniyeti çalışmalarını her alana taşıyan ADM Elektrik Dağıtım, şirket içi eğitimlerini de aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda kişisel gelişim eğitimlerinin uzman ismi Ahmet Şerif İzgören’in sunduğu “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” semineri Muğla’da gerçekleştirildi.

O seminer Muğla’da yapıldı!
banner240

Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere ADM EDAŞ Muğla İl Müdürlüğüne bağlı çalışanlar aileleriyle birlikte katılırken semineri yaklaşık 500 kişi takip etti. Faaliyet bölgesinde sunduğu hizmetlerin kalitesini arttırmak adına gerçekleştirdikleri şirket içi eğitimler ile çalışanlarının da hayatını aydınlatmaya devam eden ADM Elektrik Dağıtım, yıl boyu süren bir eğitim programı uyguluyor. 


“Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” isimli seminer ile girişimcilik, hayal kurma, planlama, iş kalitesi, dürüstlük, hoşgörü gibi konulara değinen eğitim dünyasının duayen ismi Ahmet Şerif İzgören, yaşanmış hikayelerden verdiği örneklerle katılımcıları adeta büyüledi. Seminer sonrasında kısa bir konuşma gerçekleştiren ADM EDAŞ Muğla Bölge Müdürü Bülent Yüksel, Ahmet Şerif İzgören ile birlikte hoş bir seminer gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçe işletmelerinden semineri izlemeye gelen çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti. 

Kişisel gelişim programlarını bir bütünün parçası olarak düşündüklerini ve yıl boyu süren eğitimlerin kurum kültürünün yanı sıra şirket gelişimine olumlu katkılar sağladığını ifade eden Yüksel, şirket olarak bu tür etkinliklerin devamının önemli olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Bülent Yüksel tarafından Ahmet Şerif İzgören’e çiçek takdim edildi. Seminer sonrasında ADM EDAŞ çalışanları İzgören ile hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER