banner249

Neşeli Yüzler Güldürmeye Devam Ediyor...

Sosyal hizmet alanında kurulduğu günden bu yana örnek çalışmalarda bulunan Neşeli Yüzler Derneği, yine yaşlıların yüzünü güldürdü, gönüllerini aldı.

Neşeli Yüzler Güldürmeye Devam Ediyor...
banner240

Dernek gönüllüleri bu hafta da Denizli Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi. Dernek üyeleri hafta sonu gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 200 yaşlının kaldığı Denizli Huzurevini ziyaret etti. 


Ziyarete, Neşeli Yüzler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Keysan, Başkan Yardımcısı Fatma Balbaş, Dernek Üyeleri Sibel Toydemir, Ayşe Gözlükaya, Fatma İlkimen, Nurcan Süzük, Nurcan Anılır, Emine Katrancı, Şükran Ekmekçi, Ayşe Karadağ Akçin, Gülfidan Aktekin ve Hatice Vural Sarıbay, Kipa Alışveriş Merkezi yetkilisi Emel Burç ve Kuaför Odası Başkanı İdris Ağılönü katıldı. 

Huzurevi sakinlerine unutamayacakları bir gün yaşatan dernek üyeleri, Huzurevi sakinlerine çeşitli ikramlarda bulundular. Ziyarette, müzisyen Mehmet Akyol ve Sultan Turun’un çalıp söylediği şarkılar eşliğinde eğlenen Huzurevi sakinleri, el işleri, aile oyunları, kitap ve gazete okuma etkinlikleri ile unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Etkinlik çerçevesinde ayrıca, Kipa Alışveriş Merkezi tarafından Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verildi. Dernek üyelerine düzenledikleri etkinlik için teşekkür eden ve çok mutlu olduklarını söyleyen Huzurevi sakinleri, bu tür aktivitelerin yalnızlıklarını unutturduklarını söylediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER