banner249

NATO’yu Denizli koruyacak!

Merkezi Denizli’de bulunan Denizhan Güvenlik, 12 ilde verdiği güvenlik hizmeti ağına kısa adı NATO olan (Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü)’nün 3 ildeki tesislerini de kattı. Bu anlaşma ülke genelinde geniş yankı uyandırdı.

NATO’yu Denizli koruyacak!
banner240

Denizli’de kurulan ve bu güne kadar il içinde verdiği güvenlik hizmetleri ile takdir toplayan Denizhan Güvenlik, Denizli’deki başarısını 12 ilde de devam ettiriyor. Yurt genelinde özel ve kamuya ait çok sayıda kurumun güvenliğini sağlayan ayrıca ortak sağlık ve güvenlik birimi (OSGB) ve temizlik hizmetleri de veren Denizhan Özel Güvenlik Şirketi, son olarak ulaşılması güç bir başarıya daha imza attı. 


Kısa adı NATO olan (Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü)’nün 3 ildeki tesislerini de hizmet ağı içine katan Denizhan, uluslar arası bir kuruluş olan ve 28 ülkenin üye olduğu NATO’nun Eskişehir, Bilecik ve Sakarya’daki tesislerinin silahlı güvenlik hizmetlerini çalışanları ile sağlayacak. 

DENİZLİ VE BİZİM ADIMIZA BÜYÜK BAŞARI
Denizli’de kurulan bir firmanın kısa bir zaman içinde kendisini kabul ettirip 12 ilde hizmet vermesini ve NATO’nun güvenliğini almasını değerlendiren Denizhan Özel Güvenlik Şirketler Grubu Genel Müdürü Cenk Çavuşoğlu, bu gelişmenin Denizli’nin imajı açısından son derece önemli olduğunu söyledi. 

Çavuşoğlu, “NATO’nun Eskişehir, Bilecik ve Sakarya’daki tesislerinin silahlı korumasını artık bizim çalışanlarımız sağlayacak. Böylesine büyük bir kuruluşta çalışmak hem Denizli adına hem de bizim adımıza büyük başarı. NATO gibi bir kuruluşun bulunduğu tesislerin güvenliğini alabilmek kolay bir iş değildir. 

Bu bir başarı hikayesidir. Denizhan Şirketler Grubu olarak bundan sonraki amacımız Türkiye’ye hizmet ağını yayabilen bir marka olma hedefidir. Bu hedef için de emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz” dedi. 

“DENİZLİ’YE MİNNETTARIZ”
“Bu gurur hepimizindir” diyerek sözlerini sürdüren Çavuşoğlu, Denizli’den bir firmanın çıkıp Türkiye genelinde 12 ilde hizmet vermesi ve NATO’ya kadar uzanması Anadolu’daki her alanda yaşanan gelişmenin açık bir göstergesidir. Bir dönem İstanbul ve diğer illerden gelerek kendilerini büyük olarak nitelendirilen firmalar burada iş yaparlardı. Artık bizler de kendimize, ülkemize ve Denizlimize güvendiğimiz için il dışından da işler almaya başladık. 

Geleceğe daha da güvenli bir şekilde bakabiliyoruz. Diğer illerde bulunan meslektaşlarımıza da istenirse nelerin yapılabileceğinin en güzel örneğini veriyoruz. Bu başarımızda yatan en büyük gerçek Denizli insanının ve Denizlili firmaların bizlere duydukları güvendir. Onlardan aldığımız güç ve inanç ile bu yola çıktık. Denizli’ye minnettarız. Allah utandırmasın” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER