banner249

Muhteşem şenlik sona erdi

denizli belediyesi, türkiye herkes için spor federasyonu ve denizli belediyesi kent konseyi engelliler meclisi’nin birlikte organize ettiği ve 3 gün süren bahar spor Åženliği’nde, binlerce kişi spor yaptı, çocuklar ise gönüllerince eğlendi.

Muhteşem şenlik sona erdi
banner240
Bu yıl ilk kez düzenlenen Bahar Spor Şenliği 3 gün sürdü. Adalet Parkı’nda tamamı ücretsiz olan şenliklere binlerce kişi katıldı. Büyükler spor yapıp stres atarken çocuklar ise çocuk olmanın tadını çıkardı.

Şenliklerde, futbol, sokak basketbolu, oturarak voleybol, goalball, halat çekme, atletizm, halk koşusu ve yürüyüşü, bisiklet turu, geleneksel mendil kapma, yakar top ve körebe gibi oyunlardan oluştu. Sevgi, hoşgörü ve hemşerilik hislerinin kuvvetlendiği Bahar Spor Şenliği, özgüven sahibi bireylerin sporun ve müziğin evrensel dili ile birlikteliğin pekiştiği katılımcıları ve gönüllüleriyle bu nitelikte Türkiye’nin ilk ve en büyük şenliği oldu. Denizli Valiliği önüne çelenk sunulmasıyla başlayan şenlikler Adnan Koparan’ın konseriyle son buldu.

Konser öncesi Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Bahar Spor Şenliği’ne katılanlara sertifika, yarışmalarda dereceye girenlere ise madalya sundu. Başkan Yardımcısı Çınar, şenliklerle Denizli’ye baharın bir başka geldiğini belirterek şenliğin her yıl geleneksel olarak düzenleneceğini söyledi.

Daha sonra, Sanatçı Adnan Koparan sahne aldı. Sanatçı Koparan, birbirinden güzel şarkıları şenliğe katılanlar için söyledi. Yaklaşık 2 saat süren konser, izleyenlerden büyük beğeni aldı. Başkan Yardımcısı Çınar, konser sonrası sanatçı Koparan’a çiçek sundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER