banner249

Müftülüğü soyanlar yakalandı

buca müftülüğü'nden 7 bilgisayar ve bir hizmet aracı çaldıkları iddiasıyla aralarında müftülükte çalışan bir kişinin oğlunun da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Müftülüğü soyanlar yakalandı
banner240
Efeler Mahallesi;ndeki müftülük binasından 7 adet dizüstü ve masaüstü bilgisayar ile binanın otoparkındaki 06 AG 6340 plakalı hizmet aracının salı gecesi çalınmasıyla ilgili soruşturmayı sürdüren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bina kapılarında herhangi bir zorlama olmadığını tespit etti.

Kent çıkışından itibaren yol güzergahındaki MOBESE kayıtlarından çalınan aracın İstanbul;a götürüldüğünün ve müftülük personelinden birinin oğlu olan F.A;nın (19) İstanbul;da çalıştığının belirlenmesi üzerine yapılan incelemede, çalıntı araç F.A;nın Ümraniye;de kaldığı evin önünde bulundu.

F.A. ile beraber hareket ettiği ileri sürülen S.T. (16) Ümraniye;de, çalıntı bilgisayarların bulunduğu evde oturan A.K. (23) de Buca;da gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan S.T, Çocuk Şube Müdürlüğü;ne teslim edildi. Zanlı F.A;nın, babasının anahtarlarını kopyalayıp rahatça müftülük binasına girdiği iddia edildi. Zanlıların ifadelerinde, ;;İstanbul;da çalıştıkları işi bırakıp İzmir;de iş kurmak için hırsızlık yaptıklarını söyledikleri;; öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER