banner249

Motosiklet tutkunları Denizli’de buluşuyor

Denizli’nin en önemli iki motosiklet kulübü Türk Chopper Denizli ve Demirat Sürücüleri organizasyonu ile bu yıl 6-7-8-9 Ağustos tarihlerinde Denizli’de kutlanacak olan “7. Uluslararası CCC FEST” motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor.

Motosiklet tutkunları Denizli’de buluşuyor
banner240

Ana hedefleri motorun ve motorculuğun tanıtımı, sevdirilmesi, diğer sürücüleri bilinçlendirme ve sanılanın aksine aslında motorculuğun bir serseri sevdası değil, ailelerle birlikte de gerçekleştirilebilen bir hobi ve yaşam biçimi olduğu ilkeleriyle yollarda olan Denizli’nin en önemli iki motosiklet kulübü Türk Chopper Denizli İl Teşkilatı ve Demirat Sürücüleri Motosiklet Kulübü’nün organizasyonu ile motosiklet tutkunları Denizli’de bir araya gelecek. 


Bu yıl, “7. Uluslararası CCC FEST” olarak Denizli’de kutlanacak olan festival, 6-7-8-9 Ağustos tarihlerinde Karahayıt bölgesinde bulunan Richmond Otel Tesisleri içerisinde gerçekleşecek. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 1500 motorcunun katılımı beklenen bu organizasyonun Denizli’nin tanıtımı ve kentimizde motorculuk bilincinin artması açısından çok önemli bir yere sahip olduğunun özellikle altını çizen Türk Chopper Denizli ve Demirat Sürücüleri, festivalin her açıdan Denizli’ye büyük getirileri olacağını belirtiyor. 

“BİZLER GÜVENLİĞİMİZİ EN ÖN PLANDA TUTAN, BİLİNÇLİ MOTORCULARIZ” 
Türk Chopper Denizli İl Teşkilatı Başkanı Rıfat Tosun festivalin Denizli açısından önemine dikkat çekerek; “Bu güzel organizasyon için diğer illerden gelecek olan motorcu kardeşlerimizi ve Denizlili vatandaşlarımızı heyecanla bekliyoruz. Umuyoruz ki, tamamen amatör bir ruhla kulüp üyelerimizin bilgi ve becerileri sayesinde organize ettiğimiz bu festivalden alnımızın akıyla çıkıp, bundan sonraki senelerde de motorculuk adına büyük çapta organizasyonlara ev sahipliği yapacağız” dedi. 

Demirat Sürücüleri Başkanı Levent Soysal bu tarz etkinliklerle bilinçli ve güvenli yapılan motorculuğu anlatabilme fırsatı bulduklarını dile getirerek; “Hepimiz tam koruma ile yollara çıkıyoruz. Bizler motorculuğun risklerinin farkında olan ancak bunu minimuma indirerek güvenliğimizi en ön planda tutan bilinçli motorcularız. Denizli’nin farklı yüzleriyiz biz ve yine Denizlimiz için böyle farklı ve büyük bir festival düzenliyor olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Festivalde kendi stantlarında sağlık destekçisi olarak Özel Denizli Cerrahi Hastanesi bulunacak.

FESTİVAL KAPSAMINDA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK 
Türk Chopper MK Genel Başkanı Ali Rıza Uygur bu sene Denizli’de gerçekleşecek olan 7. CCC FEST kapsamında şehitlerimiz için de büyük bir anma töreni yapılacağını belirterek, Türkiye genelindeki tüm Türk Chopper teşkilatlarından tam ve eksiksiz katılım istedi. Genel Başkan Uygur şu açıklamalarda bulundu: “Son günlerde ülkemiz terör anlamında en hareketli günlerini yaşamaktadır. 

Türkiye’nin en büyük motosiklet kulüplerinden biri olan Türk Chopper Motosiklet Kulübü olarak yaşanan olayların ve bu olaylar sonrasında polis ve askerlerimizden birçok şehit vermenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Denizli Pamukkale’de yapılacak olan 7. CCC FEST kapsamında şehitlerimiz için büyük bir anma programı düzenlenecektir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER