banner249

MİLLETVEKİLİ CAHİT ÖZKAN GENÇLİK SPORU ZİYARET ETTİ

Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette faaliyetler hakkında bilgiler aldı, güreşçilerle sohbet etti.

MİLLETVEKİLİ CAHİT ÖZKAN GENÇLİK SPORU ZİYARET ETTİ
banner240

Gençlik ve Spor alanında faaliyetlerini aralıksız sürdüren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün önceki gün önemli bir konuğu vardı. Türkiye Büyük Millet Meclisinin yeni isimlerinden Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti

Ziyarette Gençlik ve Spor faaliyetleri hakkında bilgiler veren İl Müdürü İbanoğlu; önümüzdeki günlerde yeni projelerin gençlerle buluşacağını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerini yakından takip ettiğini belirten Cahit Özkan, hayata geçirilen projelerde gençlerin, kültürümüzü paylaşırken farklı kültürleri keşfettiğini, yurt içi ve yurt dışında önemli yerleri gezme fırsatı bulduklarını söyledi. Spor yapmanın öneminin herkesçe bilindiğini belirten Özkan, gençlerin sorunlarına çözüm olan gençlik merkezlerine, Denizlili gençlerin mutlaka uğramaları gerektiğinin altını çizdi. 2016 yılı yatırımları kapsamında Denizli’ye yeni tesisler kazandırmak için çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Özkan, daha sonra Güreş Eğitim Merkezinde eğitim gören sporcu öğrencileri ziyaret etti, onlarla bir süre sohbet etti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER