banner249

Mercedes’den teknolojik destek

Mercedes-Benz Türk, yeni sosyal sorumluluk projesi “EML’miz Geleceğin Yıldızı” çerçevesinde Çeşmeliler ve Hastalya Denizli bayileri ile birlikte Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul ve kurumlarının motor bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla laboratuvar açıyor.

Mercedes’den teknolojik destek
banner240

Proje kapsamında yenilenen Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin teknoloji laboratuvarı her yıl ortalama 50 öğrencinin tam donanımlı eğitim almasına katkı sağlayacak. Teknolojik eğitim için özel ekipmanlar ile donatılan ve üzerinde uygulamalı eğitim gerçekleştirilecek bir adet kamyon bağışlanmış, Mercedes-Benz Laboratuvarı ile eğitimin desteklenmesi ve Denizli otomotiv sanayinin servis ve bakım hizmetlerinde ihtiyaç duyduğu kalifiye teknisyenlerin yetiştirilmesi amaçlanıyor. 


Türkiye’de eğitimi destekleyen pek çok uzun soluklu projeye imza atan Mercedes-Benz Türk, yeni sosyal sorumluluk projesi “EML’miz Geleceğin Yıldızı” kapsamında, endüstriyel teknik eğitim, okul ve kurumlarının motor bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla laboratuvarlarını yenilemekte ve gerekli ekipmanlarla donatmaktadır. 

Mercedes-Benz Türk’ün Mercedes-Benz Bayileri ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliğinde gerçekleştirdiği proje kapsamında yenilenen laboratuvarlardan biri olan Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin hizmetine sunuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER